Logo

Български Антифашистки Съюз

Областен и Общински Съвети - Русе

Меню

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antifa Hack Team
Ви поздравява с Деня на Победата!

Най старият неонацистки сайт в Рунет ns-88.org е разрушен. Отговорност за това пое хакерската група "Antifa Hack Team",посветила своята акция на паметта на легендарния подводничар Маринеско.
В чест на празника 61 годишнината от победата над фашизма руски хакери – антифашисти разрушиха нацисткия портал и оставиха съобщение:


Неонацизъм


“Ние, антифашистите на Русия поздравяваме всички борци срещу фашизма и всички уважаващи историята на своята страна, с Деня на Победата във Великата Отечествена Война! Честит Ден на Победата над фашизма!
Ще настъпи ден, когато фашизмът ще бъде победен окончателно, делото, за което се сражаваха нашите деди през 1941-45 години ще възтържествува.
Благодарим на ветераните за това, което те направиха за нас!”

На разрушения неонацистки сайт бил въведен и следният текст:

В началото на февруари 2006 година ние, антифашистите от Русия, проведохме хакерска атака срещу най- стария неонацистки сай в Рунет http://ns-88.org, в резултат на което домейна премина в наши ръце, бяха унищожени базите данни на най-крупния рускоезичен ултрадесен форум. Тази акция е възмездие за политическото разрушаване на антифашистки сайтове. Ние я посвещаваме на капитан Маринеско. Както той е потопявал нацистите, така и ние ще унищожаваме ултрадесните сайтове. Оказа се, че прехвалената “Служба по безопасност на Славянския Съюз” не можа да ни противостои.


Да бъде светът цветен, а не кафяв!
Долу неонацистката омраза от мрежата!


CopyLeft "Антифашисты России. Antifa Hack Team" 02.2006 г.