Лого
Български Антифашистки Съюз
Областен и Общински Съвети - Русе

 

БАС
Печат
Карта на сайта

 

E-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не е лесно да си племенница на
бин Ладен

GQВафа Дюфор (Wafah Dufour), племенница на лидера на международната терористична организация “Ал-Кайда” Осама бин Ладен, се е снимала за американското мъжко списание GQ.


На една от снимките Вафа позира в бельо от щраусови пера, а на друга лежи във вана с пяна. Серията снимки е получила названието “Не е леко да бъдеш сексуална бин Ладен”.Вафа

Вафа се опитва да се избави от преследващия я имидж и затова се е съгласила да позира за популярното печатно издание.
Вафа се е родила в калифорнийския град Санта-Моника, получила е диплом за юрист в Колумбийския университет. Баща й Йеслам бин Ладен е роден брат на лидера на “Ал-Кайда”. Дядо й, имигрант от Йемен, строителният магнат и милиардер Мохамед бин Ладен (сега покойник), имал 54 деца от 22 жени.

Вафа

26-годишната племенницата на бин Ладен е взела фамилията на майка си – Дюфор (Wafah Dufour)– след терористичния акт на 11 септември 2001 година. Вафа дълго време е живяла в Саудитска Арабия, където е роден самият Осама бин Ладен, а когато навършила 10 години, заедно с родителите си се преместила в Женева, а от там в САЩ.

В интервю за списанието GQ тя утвърждава, че никога в живота си не е виждала своя чичо и се жалва, че всички я свързват с човека, към който няма никакво отношение. Според пресмятанията на Вафа, чичо й има около 400 по-малко или по-близки роднини, но почти всички те живеят в Саудитска Арабия.

Вафа

Майка й Кармен се е запознала с Йеслам, еднокръвния брат на Осама бин Ладен, в Женева и тогава се е преместила в САЩ. През 2004 година тя издала книгата “В кралството: моят живот в Саудитска Арабия”, в която описва своя живот с брата на главата на “Ал-Кайда”.

http://www.mignews.com/news/photo/world/251205_34855_98875.html
http://www.waleg.com/archives/002138.html